Me RoyalTaxi
udhetoni si mbret!

Tel: 2255555
Tel: 2255555

Operator
24H/24H

Rezervoni
Taxin Tuaj duke telefoniar!

Shërbimet tona

LLOJET E SHERBIMEVE/CFARE OFROJME

SHERBIMI RADIO TAKSI NE TIRANE DHE BRENDA VENDIT

Kompania "Royal Taxi" eshte nga kompanite e para ne tregun e Tiranes..

TRANSFERTAT SHERBIMET RAJONALE NDERKOMBETARE

Prej me se 10 vjetesh, kompania "Royal Taxi" ofron sherbime transporti rajonale...

SHERBIMET PER SHOQERIMIN E DELEGACIONEVE SHTETETORE APO PRIVATE

Te huaja perfshire ato protokollare me mjete te posacme dhe shofere te pajisur me...

SHERBIME TE POSACME PER ZYRAT

Ku perfshihen sherbimet per shpernguljen e zyrave si dhe sherbime te tjera ditore...

ANKESA / SYGJERIME

Me kompanine "Royal Taxi" udhetoni si mbret! Per kete arsye edhe fillozofia...

KEMI BURIMET QE JU DUHEN

Royal Taxi Eshte zgjedhja per taksi dhe transferim ne Shqiperi, Maqedoni dhe Kosove.

Me 24h/24h sherbim dhe makina luksoze, ne ofrojme normat e te perballueshme dhe me te larte pervojen e sherbimit te cilesise nga shoferet ton, profesionale dhe te sjellshem me uniforme. Ne gjithashtu ofrojme nje nivel te larte te sherbimit te transportit per klientet me nje shumellojshmeri te nevojave dhe sherbim te personalizuar, paketa paracaktuar ose riorganizuar, per te mbuluar te gjitha nevojat tuaja te transportit terren gjate vizitës tuaj te shkurter ose qendrim te zgjatur, qofte per biznes apo kenaqesi.

Royal Taxi eshte duke punuar ngushte me bizneset lokale, standarde dhe cilesine e sherbimit.

Shoferet tane

Shoferet e kompanise Royal Taxi kane te gjithe trainimin e duhur per te sherbyer si shofere udhetaresh. Pervec pergatitjes teknike e cila eshte shume e rendesishme per menjanimin e aksidenteve ne rruget e veshtira te vendit tone, shoferet tane jane te udhezuar qe te kujdesen ne maksimum per nevojat dhe kerkesat e udhetareve. Detyrat e shofereve tane jane:

  • Respektimi rigoroz i rregullave te qarkullimit rrugor;
  • Zoterimi i aftesive per dhenien e ndihmes se shpejte;
  • Ruajtja e konfidencialitetit per cdo bisede apo informacion qe ka lidhje me udhetaret;
  • Njohja e perpikte e destinacioneve brenda dhe jashte vendit;
  • Mbajtja e higjenes personale si dhe mbajtja paster makines ne cdo kohe;
  • Zgjedhja e destinacionit me te shkurter per te kursyer kohen dhe parate e udhetareve;
  • Ofrimi i ndihmes ne ngarkimin dhe shkarkimin bagazheve.