Kompania "Royal Tax" me zyrat qendrore ne rrugen "Pjeter Bogdani", Nr 9/1 Tirane, zhvillon aktititetin e saj qe nga 2000. Me nje eksperience tashme 17 vjecare ajo eshte nje kompani lider ne fushen e sherbimeve taksi dhe te transportit te udhetareve e specializuar per te gjitha llojet e klienteles duke filluar nga sherbimet standarte taksi urbane, interurbane dhe nderkombetare deri tek sherbimet e perhershme per zyra, projekte dhe biznese dhe sherbimet kundrejt delegacioneve te huaja shteterore qe vizitojne Shqiperine.

Kompania "Royal Taxi" ka nje biografi te pasur bashkepunimi te vazhdueshem me organizata te ndryshme qeveritare dhe joqeveritare ku dallohet per korrektesine dhe integritetin e larte. Kompania jone ka pasur dhe ka bashkepunim te suksesshem me ministri te ndryshme si p.sh. Ministria e Puneve te Jashtme dhe Ministria e Mbrojtjes. Gjithashtu, kompania jone bashkepunon me ambasada te ndryshme si ajo Italiane, e Kuvajtit, e Katarit etj si dhe agjensi te huaja si GIZ, USAID etj. Kliente te kompanise tone jane edhe bank ate ndryshme si Intesa SanPaolo Bank, ProCredit Bank, dhe organizatat e auditimit si Ernst & Young etj.

Kompania "Royal Taxi" zoteron nje flote shume te pasur mjetesh transporti udhetaresh duke filluar nga taksite standarte 4+1, microbus 8+1 dhe 19+1. Ne kemi ne dispozicionin tone edhe autobuse per transport urban dhe interurban.

+355 (0) 68 21 49 111
+355 (04) 22 55555
+355 (04) 23 77777