SHERBIMI RADIO TAKSI NE TIRANE DHE BRENDA VENDIT

Cosmetics

Kompania "Royal Taxi" eshte nga kompanite e para ne tregun e Tiranes qe ofron sherbimin radio taksi dhe vazhdon ta kryeje kete sherbim me cilesi dhe integritet te larte duke ofruar edhe cmimet me konkuruese ne treg. Sherbimi radio taksi eshte nje sherbim qe ofrohet gjate 24 oreve, 7 dite ne jave. Sherbimi radio taksi perfshin te gjithe destinacionet brenda vendit perfshire dhe tarifa konkuruese per sherbimin ne dhe nga aeroporti.

TRANSFERTAT/SHERBIMET RAJONALE/NDERKOMBETARE

Hairdressing

Prej me se 10 vjetesh, kompania "Royal Taxi" ofron sherbime transporti rajonale ne destinacionet: Tirane – Prishtine, Tirane – Shkup, Tirane – Podgorice, Tirane – Sarajeve, Tirane – Selanik si dhe ne cdo qytet apo destinacion tjeter ne vendet e Ballkanit.

Mjetet e transportit qe ofrojne sherbimin ne keto destinacione jane te kontrolluara si periodikisht nga ana teknike sipas ligjit por perpara cdo udhetimi. Ato jane te pajisura me te gjitha dokumentat e nevojshme per udhetime nderkombetare. Shoferet e caktuar ne kete detyre jane te pajisur me patentat e klasit perkates dhe jane te trainuar per vozitje ne kushte te veshtira shiu edhe bore.

SHERBIMET PER SHOQERIMIN E DELEGACIONEVE SHTETETORE APO PRIVATE

Body Treatments

Te huaja perfshire ato protokollare me mjete te posacme dhe shofere te pajisur me uniforme zyrtate dhe te trainuar per keto lloj sherbimesh.

SHERBIME TE POSACME PER ZYRAT

Massages

Ku perfshihen sherbimet per shpernguljen e zyrave si dhe sherbime te tjera ditore si shperndarje e ftesave apo letrave te ndryshme.

ANKESA/SYGJERIME

Massages

Me kompanine "Royal Taxi" udhetoni si mbret! Per kete arsye edhe fillozofia e kompanise sone qe t’i trajtoje klientat si mbret. Cdo ankese apo sygjerim i juaj do te marre vemendjen dhe pergjigjen e duhur.